Setup Menus in Admin Panel

Церемонія Інавгурації Навчальних Програм Кластеру: Оnboarding

Під час конференції IT Arena, найбільшої тех події України та Східної Європи, 30 вересня, відбулась Церемонія інавгурації студентів навчальних програм, які кластер запускає у львівських університетах разом з ІТ індустрією.

Цього року Львівський ІТ Кластер спільно з ІТ компаніями Львова запустив чотири навчальні програми у Львівських університетах. Під час конференції IT Arena, відбулась офіційна інавгурація нових студентів інноваційних програм – нового курсу програми Internet of Things та нової програми Artificial Intelligence у Львівській Політехніці, програми Data Science & Intelligent Systems та оновлених програм Computer Science та Системний Аналіз в ЛНУ ім. І. Франка.

studsmall2
Студенти мали нагоду послухати надихаючу промову Rachel Sibley, ex-VP компанії Leap Motion, спікера IT Arena, в якій вона мотивувала студентів займатися технологіями та не боятися складних викликів цієї індустрії.

«Немає більше сучасних монстрів в океанах, які чекають поки ми застрибнемо в човен, і попливемо їх відкривати та досліджувати. Найшвидший квиток, найбільші відкриття нашого часу – в технологіях. Ви-піонери! Ви цікавитеся світом, не зважаючи на те, наскільки багато це несе викликів, не зважаючи на те, скільки мужності вам треба докласти. Коли ви, студенти, багато годин працюєте над створенням якоїсь програми, пам’ятайте, що вам потрібне певне світло. Ви мусите освічувати свій шлях власним баченням майбутнього. Будьте відважними і винахідливими!» – порадила студентам в своїй промові Rachel Sibley.

Перед студентами також виступив Зеновій Верес, директор освітнього напрямку Кластеру, Solution Architect, SoftServe, викладач Львівської Політехніки. А також Ігор Саламін з компанії PLVision, яка активно долучається до розвитку програм та роботою зі студентами.

salsmall
«Ми в PLVision, насправді заздримо сучасним студентам. В наш час освіта була далекою від реального життя. Коли я був студентом, я не знав, чим займатимусь після закінчення університету. На сьогодні, ми маємо чудові нові навчальні програми, такі як IoTArtificial IntelligenceData Science & Intelligent Systems. І це все завдяки кільком людям, які захотіли зламати стару систему. Як ми бачимо зараз, їм це вдалося. Я дуже пишаюсь тим, що також долучився до цих змін. Ви всі бачите перед собою нові можливості, принаймні, деякі з них, і прикладете зусиль, щоб їх не упустити. Можливості змінити себе для того, щоб змінити світ» – Ігор Саламін, Competence Manager в PLVision, учасник робочих груп трьох інноваційних програм Кластеру.

На інавгурації також виступив Andrew Sorohan, представник фонду WNISEF, який виділив стипендію студентам програми DS&IS в ЛНУ ім. І. Франка, а також долучиться до організації студентських літніх кемпів.

newstudsmall
Нагадаємо, на 5ти інноваційних програмах Кластеру навчаються 460 студентів.

18.10.2017
2017 © Data Science & Intelligent Systems at LNU. За підтримки Lviv IT Cluster. Долучайтесь до нашої спільноти і підтримуйте ІТ-освіту у Львові
X